REDDINGSBRIGADE TILBURG '98

RBT '98

Reddingsbrigade Tilburg ’98

Bestuur

RBT ’98 werkt uitsluitend met (onbetaalde) vrijwilligers, die zich, naast hun werk en eventueel gezin, geheel belangeloos inzetten voor de vereniging. Het kan daarom voorkomen dat de vereniging moeilijker telefonisch bereikbaar is, of dat u wat langer moet wachten op een reactie op uw e-mail. Wij vragen daarvoor om uw begrip.

Mocht u feedback voor RBT ’98 hebben, dan horen wij dat graag. Informatie over de afhandeling hiervan vindt u hier.

TIP: Mocht u ons telefonisch niet kunnen bereiken, dan kunt u ons altijd een e-mail sturen met het verzoek u terug te bellen.

Bestuur

Vacant

Michelle Vermeer, info@rbt98.nl

Chris van Doorn, penningmeester@rbt98.nl

Voorzitter afdeling Reddingsbrigade
Vincent Koridon, reddingsbrigade@rbt98.nl

Voorzitter afdeling Opleidingen
Agnes Hulst, opleidingen@rbt98.nl

Voorzitter afdeling Onderwatersport
Alex de Vogel, onderwatersport@rbt98.nl

Bestuurslid Algemene Zaken
Kevin de Kinderen, algemenezaken@rbt98.nl

Technische Commissie Reddingsbrigade
Vincent Koridon, Eefje Balmakers, Paul Manders, Annick de Graaf, Mariek van Doorn

Technische Commissie Opleidingen
Agnes Hulst, Chris van Doorn, Eric Crusio, Alex de Vogel, Liesbeth Lentjes, Evy Ligtvoet

Technische Commissie Onderwatersport
Alex de Vogel, Sven Harteveld, Marty Mermans, Chris Biemans, Jeoffry van Esch, Agnes Hulst

Activiteitencommissie
Christa Hooft, Maxime Weijters, activiteiten@rbt98.nl

Secretariaat RBT ’98
Hoevelakenstraat 45
5045 GA Tilburg
Tel. 06 – 30 91 49 77
E-mail: info@rbt98.nl *

* Dit is het algemene mailadres van RBT ’98. Weet u niet aan wie u de mail moet richten? Stuur deze aan info@rbt98.nl. Indien nodig wordt uw mail doorgestuurd.