Kinderfeestje bij afdeling Reddingsbrigade

Is uw kind jarig en wil de jarige job graag een feestje houden bij de Reddingsbrigade? Dat kan!

Op vrijdagavond is het mogelijk om bij RBT ’98 een speciaal voor feestjes bedachte training te volgen met alle feestgangers. Tijdens het feestje ervaren de kinderen spelenderwijs hoe het is om iemand anders te redden, maar vooral hoe ze zichzelf moeten redden.

Voorafgaand aan het feest is er, indien gewenst, tijd voor een frietje en een snack bij het Grand Café in het pand van zwembad Reeshof. Ook wordt er voor de jarige gezongen en krijgt de jarige job een kleinigheidje. Het feestje kan worden vormgegeven zoals jullie het willen. Wel is het belangrijk dat ieder kind minimaal in bezit is van zwemdiploma A.

Zijn u en uw kind net zo enthousiast als wij? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan! Dit kan door te mailen naar reddingsbrigade@rbt98.nl.

We hebben al vele leuke reacties gehad, zoals deze reactie van een moeder wiens dochters bij ons hun kinderfeestjes hebben gevierd:

“Vaak hoor ik dat zwemfeestjes erg in trek zijn bij kinderen. Bij de kinderen, maar lang niet altijd bij de ouders. Het is per slot van rekening heel wat als je de verantwoording krijgt over een clubje (jonge) kinderen met zoveel water in de buurt.

De instructeurs van de Reddingsbrigade van RBT ’98 hebben daarom het initiatief genomen om een kinderfeestje door de Reddingsbrigade te laten organiseren. De kinderen zwemmen niet alleen, ze leren er ook nog wat van. Zo kunnen kinderen toch hun zwemfeestje houden, maar hebben de ouders hulp van ervaren instructeurs.

Zelf heb ik al een feestje mogen vieren toen mijn 2 oudste dochters 9 en 7 jaar werden. De in totaal 12 kids werden op het zwembad feestelijk ontvangen op een speciaal voor hen ingericht plaatsje op de bank. Daar kregen alle kinderen instructie en vervolgens mochten ze het water in. Bijna een uur lang is er gezwommen, gespetterd, gelachen en plezier gemaakt, terwijl ze onder toeziend oog van de instructeurs ook nog wat leerden.

Om het feestje compleet te maken, is er een samenwerking met Grand Café Reeshof. Zij verzorgden de broodnodige versnaperingen en drinken.

Alle kinderen zijn met een grote lach en een mooie herinnering naar huis gegaan. Net als mijn man en ik overigens.”

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.