Meer dan alleen zwemmen!

REDDINGSBRIGADE TILBURG '98

Meer dan alleen zwemmen!

RBT '98

Meer dan alleen zwemmen!

RBT '98

Wij geven de Nationale Snorkeldiploma’s 1, 2 en 3 uit

Het is belangrijk om te blijven zwemmen na het behalen van je zwemdiploma A, B en C, Zwemveiligheid kun je namelijk alleen behouden door oefening. Dit kan door verder aan je zwemvaardigheid te blijven werken met allerlei leuke vervolgdiploma’s, zoals de Nationale Snorkeldiploma’s! Vooral de kinderen zijn er erg enthousiast over!

De Nationale Snorkeldiploma’s worden uitgegeven onder de Licentie Nationale Zwemdiploma’s. Wij hebben deze licentie en worden elk jaar onafhankelijk getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid. Zo weet je als ouder zeker dat de lessen en het diploma voldoen aan de meest recente kwaliteitscriteria en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.

De Licentie Nationale Zwemdiploma’s geeft je als ouder/verzorger 4 zekerheden:

  • Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat je kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Zo werken de zwemonderwijzers volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold.
  • Je kind ontvangt de Nationale Snorkeldiploma’s.
  • De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat je kunt bepalen welke aanbieder het beste bij jouw kind past. Tijdens de zwemles wordt je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.
  • Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diplomazwemmen.

Vrijblijvende proefles

Niet zeker of snorkelen wat voor jou is? Kom dan een vrijblijvende proefles volgen!

Trainingstijden

De trainingen zijn op zaterdagmiddag in het instructiebad van zwembad Reeshof.

Wat heb je nodig?

Minimaal zwemdiploma B

Badkleding

Vinnen

Snorkel

Duikbril

Meer informatie?

Stuur dan een mailtje aan: onderwatersport@rbt98.nl